Dansk Bygningskalkulation ApS anvender Sigma

Sigma

Hos Dansk Bygningskalkulation ApS er vi klar over, at det er afgørende at have det rette værktøj til rådighed, når man vi opnå succes. Det rette værktøj er ikke kun det værktøj, som man kan finde i den generelle værktøjskasse. En veludstyret værktøjskasse er bestemt også yderst vigtigt. Udover det praktiske arbejde er selve planlægningen af et projekt samt det rette administrative værktøj lige så vigtigt som indholdet af værktøjskassen. Det rette administrative værktøj er vigtigt, fordi man sparer en masse tid på den måde. Det rette administrative værktøj giver også et fantastisk overblik. Men hvad er det dog vi mener med det rette administrative værktøj?

Det er ikke indviklet og teknisk, som det kan lyde. Det, som Dansk Bygningskalkulation ApS er så begejstret for, er programmet Sigma. Hos Dansk Bygningskalkulation ApS anvender vi programmet Sigma, og det er en fordel af mange grunde. Sigma er et program, som beregner kalkulation og tilbud til både vores erhvervskunder i fx byggebranchen og også til vores privatkunder.

SPØRGSMÅL?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål Sigma? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig.

Det rette administrative værktøj

Med programmet kan Dansk Bygningskalkulation ApS hjælpe vores kunder med alle slags kalkulationer og tilbud. Dette kan gøres indenfor alle typer af fagdiscipliner og til alle størrelser projekter. Programmet Sigma kan beregne kvadratmeterkalkulation og detaljekalkulation, men også beregne funktionskalkulation og arealkalkulation. Der er altså mange muligheder med programmet. Dansk Bygningskalkulation ApS er vant til at udnytte alle finesser i programmet Sigma til vores kunders fordel. Sigma giver vores kunder et klart overblik under hele projektet.

Fordi Dansk Bygningskalkulation ApS anvender Sigma, kan vi give vores kunder en samlet model. Her samles design, beskrivelser og ikke mindst planlægning og økonomi. Ved hjælp af programmet optimeres udover genereringen af tilbudslister og dokumentation, også lister over fejl og mangler samt en professionel kvalitetssikring vedrørende model og data.

Der er flere fordele ved at få rådgivning hos Dansk Bygningskalkulation ApS, som har hele 30 år med alle vores opgaver. Dansk Bygningskalkulation anvender programmet til kalkulation af alle vores økonomiske beregninger. For udregning af tilbud og overslag anvender Dansk Bygningskalkulation ApS altid Stark bygningsdele – priskuranter, og for udregning af foreløbige budgetter, anvender Dansk Bygningskalkulation ApS altid Molio Prisdatabaser. Dansk Bygningskalkulation ApS tilbyder vores kunder, at alle udregninger kan leveres som Sigmafil eller i papirform som PDF. Dette tilpasses altså helt efter kundens ønske. Såfremt kunden ikke har Sigma Licens, tilbyder vi Sigma Weiver. Kontakt os og hør mere.