Renovering – beregning af tilbud og overslag

SPØRGSMÅL?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til renovering? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig.

Renovering

Som du kan læse hér på Dansk Bygningskalkulation ApS’ hjemmeside, løser Dansk Bygningskalkulation ApS mange slags opgaver. Dette gælder både vores privat- og erhvervskunder. Det gælder også inden for projekter med renovering, hvor Dansk Bygningskalkulation ApS beregner tilbud og overslag på både prækvalifikation, totalentreprise, storentreprise, hovedprise og fagentreprise m.m. Vores kunder har ofte store drømme. Dansk Bygningskalkulation ApS hjælper glædeligt vores kunder med at gøre disse drømme til virkelighed.

Dansk Bygningskalkulation ApS giver vores kunder en god og dækkende rådgivning. Vi lytter altid til vores kunders individuelle ønsker og behov. Hvad angår ombygning og renovering, er der mange ting at tage stilling til. Det drejer sig ikke kun om økonomi og ønsker til materialevalg og lignende. Udover disse faktorer er der også nogle formalia, som man er nødt til at overholde. Formalia er oftest et spørgsmål om, hvorvidt der skal gives tilladelse til dit projekt.

Hos Dansk Bygningskalkulation ApS hjælper vi vores kunder

Grundlæggende har Dansk Bygningskalkulation ApS tre praktiske råd til vores kunder, når de ønsker ombygning og renovering af deres bolig m.m. Med Dansk Bygningskalkulation ApS kan vi gøre dine drømme til virkelighed. Vi sørger altid for god rådgivning og en ordentlig planlægning af kundernes projekter. Det giver det bedste resultat, både når fx en kælder skal renoveres eller stuen skal gøres større m.m.

Vores første råd er, at det er vigtigt at undersøge, om du behøver kommunens tilladelse til at renovere eller bygge om. Dette bør altid gøres før dit pågældende projekt startes op. Størrelsen og omfanget af dit renoveringsprojekt er med til at afgøre, om du skal have en byggetilladelse eller skal anmelde projektet til din kommune. Som hovedregel skal projekter, som udføres udenfor dine husvægge, anmeldes til din kommune – fx garage m.m.

Det andet råd er, at du overvejer, om en energirenovering kan indarbejdes i dit renoveringsprojekt. Når du tænker på at beskytte miljøet, så kan du ofte spare nogle penge. Din bolig m.m. kan blive billigere at opholde sig i, og det kan du fx opnå ved at få lavet en efterisolering af bygningen. En anden mulighed i denne forbindelse er at få isat isolerende vinduer eller få udført en lokalisolering af dine elektriske installationer.

Råd nr. 3 er at sikre dig, at din håndværker er dækket ind af en garantiordning. Du kan høre mere om Byg Garanti hos Dansk Bygningskalkulation ApS. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til din renovering.

Bliv ringet op

© Copyright - Dansk Bygningskalkulation