Byggerådgivning og opfølgning – byggesagkyndig

Byggesagkyndig

Dansk Bygningskalkulation ApS bistår vores private kunder og erhvervskunder med byggerådgivning og opfølgning ved nybyggeri, ombygning, tilbygning og renovering, og det har vi mange års professionel erfaring med. Dansk Bygningskalkulation ApS ved, at den rette rådgivning er en vigtig og fundamental del af projekter med nybyggeri, tilbygning, energirenovering m.m. Det er ikke ligegyldigt, hvilken byggerådgiver du som privatkunde eller erhvervskunde vælger, når du skal have rådgivning til din ombygning og lignende.

Hvis du eksempelvis er bygherre på et projekt, kan du komme ud for et væld af faglige udfordringer. Samtidig vil der formentlig være mange valg, der skal foretages. Projekter kan dreje sig om for eksempel renovering eller ombygning, og det kan også være nybyggeri med opførsel af et helt hus. Du kan med fordel vælge at få professionel bygherrerådgivning. Det kan være hos en bygningskonstruktør, ingeniør, geotekniker eller for eksempel en arkitekt, som kan have flere funktioner, hvor geoteknikeren er velegnet til fx rådgivning om fundament, og arkitekten er specialiseret i fx husets udformning. Hver har de altså deres særlige spidskompetencer. Vedkommende varetager dine interesser i byggerådgivningen. Det kan handle om husindretning, fundamenter og bæreevne i forbindelse med renovering m.m.

Med hensyn til nybyggeri kan det være rart for dig at samarbejde med en byggesagkyndig. Det kan være i forbindelse med rådgivning om hele processen i dit nybyggeri eller ved opstart eller afslutning. En anden mulighed kan være, hvis du er interesseret i at købe et nyt hus eller sælge dit hus. Her kan du kan få hjælp af en byggesagkyndig til en energirenovering. Derudover kan du eksempelvis også i form af et jævnligt tjek af din ejendom også få udarbejdet en vedligeholdelsesplan. Hvis du har været uheldig og er blevet udsat for skader, kan en byggesagkyndig også rådgive dig om forsikringsskader.

SPØRGSMÅL?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores service? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig.

Dansk Bygningskalkulation ApS har mange års professionel erfaring

Som du kan læse hér på Dansk Bygningskalkulation ApS’ hjemmeside tilbyder vi at udføre mange forskellige services. Dette er både for vores private kunder og vores erhvervskunder. Med mange års erfaring som byggesagkyndig kan Dansk Bygningskalkulation ApS altid give dig den rette rådgivning. Med i vores rådgivning vedrørende huskøb og byggeprojekter og lignende har Dansk Bygningskalkulation ApS flere aspekter med i vores overvejelser. Det er som for eksempel ting som byggetilladelser, tilstandsrapport, skimmelsvamp, vandskader m.m. Dansk Bygningskalkulation ApS har overblikket for vores kunder, for det kan være vanskeligt at overskue hele projektet. Dansk Bygningskalkulation ApS hjælper vores kunder med de forskellige valg og beslutninger undervejs. Kontakt en troværdig byggesagkyndig i dag, og lad os tale om dit næste projekt.