Byggesagkyndig, byggerådgiver og bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning

Dansk Bygningskalkulation ApS løser mange forskellige opgaver for vores kunder. Blandt disse opgaver og de services, som Dansk Bygningskalkulation ApS tilbyder vores kunder, er også bygherrerådgivning. Du sidder måske og søger på internettet. Du søger måske på billig byggesagkyndig eller bygherrerådgivning m.m. Det kan også være, at du søger på betonkalkulation, mængdeberegning, nybyggeri, tilbygning, projektledelse eller noget helt andet. Under alle omstændigheder kan du få professionel rådgivning hos Dansk Bygningskalkulation ApS. Hos Dansk Bygningskalkulation ApS tilbyder vi altid vores kunder en gratis og uforpligtende bygherrerådgivning og andet rådgivning. Herefter er det helt op til vores kunder, om vi har mere, at vi skal snakke om.

SPØRGSMÅL?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores service? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig.

Dansk Bygningskalkulation ApS løser mange opgaver

Mange af vores kunder er interesserede i modtage rådgivning om fx energirenovering. Det kan være i forbindelse med både nybyggeri, tilbygning, ombygning m.m., og i alle tilfælde tilbyder Dansk Bygningskalkulation ApS vores kunder professionel rådgivning. Dansk Bygningskalkulation ApS har fingeren på pulsen i vores fagområder. Dansk Bygningskalkulation ApS tænker ud af boksen sammen med vores kunder. Som byggerådgiver og bygherrerådgiver er Dansk Bygningskalkulation ApS en inspirerende sparringspartner. Dansk Bygningskalkulation ApS er af vores kunder kendt for at levere langsigtede, funktionelle løsninger, som vores kunder har glæde af i rigtigt mange år. Dansk Bygningskalkulation ApS tænker både design og helhed med ind i vores løsninger. Valget af materialer er også altid vigtigt, for vores kunder har forskellige forventninger og krav til deres projekter.

Nogle kunder er optaget af, at de valgte materialer kun kræver et minimum af vedligeholdelse, men samtidig også at de valgte materialer skal kunne holde i mange år. For andre kunder er det allervigtigste energirenovering af deres hus m.m., så de kan spare mange penge på varmebudgettet. Vores fagområde er meget omfattende, men det er Dansk Bygningskalkulation ApS’ erfaring bestemt også. Dansk Bygningskalkulation ApS kan tilbyde vores kunder mange former for rådgivning, som både er målrettet erhvervskunder og private kunder.

Blandt Dansk Bygningskalkulation ApS byggetekniske services kan vi fx udføre byggetilsyn, bistå i forbindelse med forsikringssager, tage os af skimmelsvampe, foretage syn og skøn i retssager m.m. Herudover kan Dansk Bygningskalkulation ApS tilbyde vores kunder ydelser såsom eksempelvis at udarbejde en vedligeholdelsesplan eller at udarbejde en såkaldt tilstandsrapport. Kontakt Dansk Bygningskalkulation ApS og hør mere om de mange muligheder. Dansk Bygningskalkulation ApS glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig og dit projekt – om det er bygherrerådgivning eller andet.