Projektledelse og Projektstyring

Projektledelse til erhverv og private

Overblik er vigtigt i alle projekter, for der skal være styr på tingene. Der er naturligvis meget at holde styr på i et byggeprojekt. Derfor er det fordelagtigt at få rådgivning hos Dansk Bygningskalkulation ApS, som har hele 30 års erfaring. Vi udfører mange slags opgaver for vores mange kunder.

Dansk Bygningskalkulation ApS kan blandt andet også være med på sidelinjen, når det drejer sig om både projektledelse og projektstyring af byggeprojekter. Herudover kan Dansk Bygningskalkulation ApS ligeledes også være behjælpelig med at levere de administrative værktøjer, som er nødvendige i denne forbindelse. Når vores kunder har professionel projektledelse og projektstyring på deres projekter, er der hele tiden styr på økonomi m.m. Hos Dansk Bygningskalkulation ApS har vi hele tiden det samlede overblik over vores kunders projekter.

På denne måde er kunder hos Dansk Bygningskalkulation altid sikre på, at projektet kommer i mål og bliver en succes. Dansk Bygningskalkulation ApS sikrer, at ethvert projekt afleveres med professionelle og optimale resultater. Dette sikres gennem vores professionelle rådgivning samt projektledelse og projektstyring. Det er vigtigt, at et projekt styres korrekt under hele forløbet, således at projektet ikke kører ud af kurs. Et projekt, som er kørt af sporet, kan koste alle parter dyre lærepenge.

SPØRGSMÅL?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores service til projektledelse? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig.

Vi kan levere de administrative værktøjer

Penge til en professionel projektledelse og projektstyring er altid givet godt ud. Det er vigtigt, at tidsplanen i et projekt overholdes. På denne måde kan projektets aktiviteter kædes sammen, så man undgår, at budget og tidsplan skrider. Hvad angår projektets økonomi, kan man før opstart af et projekt, få lavet en beregning over den samlede pris. Hvis der i løbet af et projekt, kommer uregelmæssigheder, kan projektlederen få advarsler herom.

Med projektledelse sparer man også dyrebar tid, så det kan godt betale sig. For eksempel undgår man således at registrere timer, maskiner samt materialer takket være professionel projektstyring. Hertil kommer, at en virksomhed som regel har mere end et projekt i gang ad gangen, og så kan det være svært at få et fornuftigt overblik samt at bevare overblikket som projektleder. Eksempelvis kan det være en udfordring at bevare et køligt overblik over indtægter og udgifter for hvert enkelt projekt, samt at holde styr på budgetter, som jo gerne skal overholdes. Projektet skal jo gerne gennemføres. Løbende fakturering er også en vital del af et projekt. Kontakt os for projektledelse og projektstyring i dag.