Ombygning – Beregning af tilbud og overslag

SPØRGSMÅL?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores service? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig.

Ombygning

Det er altid en god idé at få konstateret, hvilken stand en bygningsdel har, og kan være vanskeligt som privatperson. Derfor vælger flere af vores kunder – både privat og erhverv – at få professionel rådgivning hos Dansk Bygningskalkulation ApS. Det er ikke ligegyldigt, om man vælger at nedrive en bygningsdel, eller få repareret og vedligeholdt, eller i stedet for vælger, at bygningsdelen får udskiftet nedslidte dele m.m. En gennemgribende istandsættelse kan dog være nødvendig. Hvad er egentlig forskellen mellem renovering og vedligeholdelse, i forhold til ombygning?

Læs mere herunder, for Dansk Bygningskalkulation ApS giver vores kunder professionel rådgivning vedrørende ombygning. Dansk Bygningskalkulation ApS kan tidligt i dit projekt yde dig rådgivning og sammenholde dine krav og ønsker med det beløb, som du cirka har budgetteret med. For erhvervskunder imødekommer vi de krav, som håndværkere og entreprenører har til beregningerne – både med materialepriser, materialeforbrug m.m. Vores beregner kan anvende bl.a. opmålingsskemaer og liste over bygningsdele m.m. Vi laver beregnerservice til ombygning for flere erhvervskunder – fx prissætning til licitationstilbud m.m.

Hvad er forskellen mellem renovering og vedligeholdelse?

Hos Dansk Bygningskalkulation ApS siger vi, at man kan kalde det for renovering, når projektet omfatter mere end almindelig gængs vedligeholdelse. Dette er en god hovedregel, som er nem at forstå. Der er flere årsager til, at en kunde vælger at starte et projekt på en bygning. Det er tit en kombination af flere ting – fx både økonomiske og praktiske faktorer.

En kunde har måske et nedslidt køkken, som vores kunde gerne vil have udskiftet. Hos Dansk Bygningskalkulation ApS giver vi en samlet rådgivning. Dette gøres da vi ønsker, at vores kunder får lavet noget, som de kan have glæde af i mange år frem over. Når Dansk Bygningskalkulation ApS har projekter med nyt køkken, er det ofte relevant for vores kunder, at vi overvejer flere ændringer i samme forbindelse. Dansk Bygningskalkulation ApS har for flere af vores kunder udført ombygning af vægge og ændret rumfordeling. Dette er tit blevet gjort i forbindelse med montering af nyt køkken. Det giver ofte en mere tidssvarende bolig m.m., og det er bedst med langsigtede overvejelser og helheder.

Energirenovering er også meget oppe i tiden og meget populært hos mange af vores kunder. Det er altid rart, hvis man kan opnå besparelser på varmeregningen – blot for at nævne et eksempel. Dansk Bygningskalkulation ApS udfører mange former for beregning af tilbud og overslag. Bl.a. inden for prækvalifikation, totalentreprise, storentreprise, hovedentreprise og fagentreprise i forbindelse med ombygning m.m. Kontakt os gerne i dag, og hør mere.

Bliv ringet op

© Copyright - Dansk Bygningskalkulation